Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog UR Urinary (3 kg)

459,00kr

Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog UR UrinaryDetta veterinärfodret är särskilt tillverkat för att passa hundar som har problem med struvitkristaller. Fodret hjälper till att skapa surt urin vilket minskar risken för nya urinkristaller.Fodret har ett lågt magnesiuminnehåll och en relativt låg proteinhalt. Det protein som fodret innehåller är av god kvalitet. Den moderata proteinhalten främjar god urinvägshälsa för hundar som har den typen av problematik.Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog UR Urinary har en god smak som de flesta hundar uppskattar!Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras. 

Mer info hos VetZoo